Camping blog

Beleef het op de camping

Cursus commerciele vaardigheden met mijn werk gedaan

acquisitie training

acquisitie training

Werken en leren

Een tijd geleden heb ik een acquisitiecursus gevolgd, nu was het tijd voor een cursus commerciële vaardigheden. Het klinkt misschien suf, maar vanuit mijn werk als sales professional van producten en diensten, is dit erg zinvol! Ik moet zeggen dat ik de acquisitietraining erg leuk vond en daar ook leuke nieuwe mensen heb leren kennen, die werkzaam zijn in het zelfde vakgebied. Een netwerk opbouwen is altijd nuttig! Nu was de cursus commerciële vaardigheden aan de buurt, en dat was ook erg goed te doen. Helaas heb ik hier wat minder geleerd dan tijden de cursus acquisitie, maar wederom heb ik voldoende informatie op gedaan om mijn collega’s ook van te voorzien.

Mijn collega’s en ik zijn uit het zelfde hout gesneden, wij willen dus allemaal werken en blijven leren! Dat is erg leuk, om dezelfde mindset te hebben. Zo kun je elkaar motiveren en stimuleren. Wij hebben ook wel eens tentamens om onze vaardigheden te testen. Dan overhoren wij elkaar of wij gaan samen de lesstof doornemen. Dat is onder het genot van een biertje en pizza toch altijd gezellig! Datzelfde geldt voor de cursus commerciële vaardigheden. Die ben ik daarom ook goed doorgekomen en kan ik aan elke verkoper aanraden!