Camping blog

Beleef het op de camping

badges borduren voor de verkoop

Iets wat ik al een lange tijd heb willen doen is badges borduren om deze te verkopen. Nu dat het hoog tijd is geworden om iets nieuws bij ons in de winkel te krijgen ben ik gaan zoeken. Via het internet hoopte ik een bedrijf te vinden die ons hiermee kan assisteren om het te realiseren. Dit leidde mij dan ook naar de website van Van Dongen met de kroon. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend dat de verleende service van hun perfect is. Ook van mede ondernemers hoor ik alleen maar positieve berichten, wel zo prettig om dit van tevoren te horen toch.

sdongen

Zo heb ik van de week met hun een afspraak gehad om onze plannen op tafel te leggen en te kijken wat hun kunnen doen voor ons. Dit was geen enkel probleem waardoor ik nog geen uur later weer buiten stond met een goed gevoel. De kosten om het te realiseren is bij hun een stuk lager als wat ik er elders voor zou moeten betalen waardoor ik hier direct akkoord voor heb gegeven. Onze droom is nu een stap dichterbij!